Curs Antimanipulare

Despre curs: În trei ore de workshop, fostul anchetator de la Serviciul Omoruri, din Poliția Capitalei vă va explica detaliat, cu exemple concrete, unde puteți greși în interpretarea unor situații.

     - Greșeli de interpretare a limbajelor nonverbale și microexpresiilor;
     - Capcanele tehnicilor de manipulare și ale minciunilor propagate online, care fac victime printre oamenii cu un nivel de pregătire profesională peste cel mediu;
     - Pericolele care nu se văd, în relația cu partenerii de afaceri;
     - Tehnici de depistare a falselor informații din CV, de către experții departamentelor de HR;
     - Cum pot fi depistate problemele de comportament ale profesorilor și educatorilor copiilor dumneavoastră.

Despre lector: Dan Antonescu este un fost polițist care a anchetat sute de criminali, în 17 ani de activitate operativă în cadrul Serviciului Omoruri, din cadrul Poliției Capitalei. A reușit să rezolve multe dintre cazurile cele mai complicate, prin tehnici de depistare a comportamentului simulat, chiar și atunci când infractorii au reușit să păcălească detectorul de minciuni. Înainte de a lucra la Serviciul Omoruri, a lucrat la Serviciul Economic, al Poliției Capitalei. În ultimii ani de activitate a deținut funcții de conducere în structurile Poliției Capitalei și IGPR.

Cele mai căutate cursuri care explică tehnici de depistare a comportamentului simulat sunt susținute de experți ai FBI. Specialiștii de la FBI sunt recunoscuți ca cei mai buni experți în detectarea tuturor formelor de manipulare, dar avem și în România specialiști care au lucrat efectiv, mulți ani, cu toate principiile și metodele folosite de FBI. Unul dintre specialiștii români cu performanțe recunoscute în acest domeniu este Dan Antonescu.

În prezenet, Dan Antonescu este realizator de emisiuni cu scop de prevenire la TVR 1, unde analizează și explică metodele folosite de escrocii care reușesc să câștige sume uriașe de la oamenii creduli, prin tehnici de manipulare.

Mai multe detalii puteți găsi pe blogul danantonescu.ro


© 2024 EUROLINK. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.