Despre noi

S.C. Euro- Link Consultants S.R.L. este o firmă românească de consultanţă care a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii 7 ani şi se adresează  atât sectorului public cât şi celui privat prin furnizarea de servicii de înalta calitate şi expertiză multidisciplinară in următoarele domenii:

Sectorul Public:

 1. Consultanţă în afaceri şi management
 2. Abordare juridică pentru proiectele UE
 3. Dezvoltarea Asistenţei Sociale şi Programelor de Somaj
 4. Politica muncii
 5. Cursuri personale şi profesionale de dezvoltare
 6. Programe autorizate de formare profesională
 7. Dezvoltare locală şi regională
 8. Dezvoltarea IMM-urilor
 9. Politici de protecţie a consumatorului
 10. Organizarea şi restructurarea instituţiilor publice
 11. Planificarea, monitorizarea si evaluarea de programe
 12. Studii aplicate şi aplicatii tehnologice de informaţii

Sectorul privat:

 1. Consultanţă în afaceri şi management
 2. Cercetare şi analiza pieţei
 3. Studii de fezabilitate si planuri de afaceri
 4. Explorarea oportunităţilor de afaceri pe pieţele în curs de dezvoltare


Consultanţă în dezvoltarea şi implementarea proiectelor finanţate de Fondul Social European (FSE)
având ca domeniu următoarele sectoare: mediu, agricultură, protecţia consumatorului, turism, servicii şi asistenţă socială, incluziune socială, etc.

Înfiinţată în 2005, S.C. Euro- Link Consultants S.R.L. a contribuit în mod semnificativ la convergenţa clienţilor săi din sectorul public şi privat cu mediul dinamic al standardelor UE.

Misiunea noastră
Noi cunoaştem piaţa, identificăm oportunităţile şi găsim soluţii adecvate pentru fiecare tip de afacere. Acordăm importanţă la detalii, şi ne bazăm pe cunoştinţele şi ideile noastre pentru a inova, a crea concepte, a dezvolta strategii, a implementa proiecte. Noi oferim întotdeauna clienţilor noştri sprijinul necesar în luarea deciziilor privind strategiile de dezvoltare şi de comunicare.

Valori
Persoane: Lucrul în echipa este valoarea noastră umană. Persoanele şi experienţa lor profesională​​ reprezintă cheia succesului ce se reflectă în rezultate excelente pentru clienţii nostri.
Servicii: flexibilitatea, dinamismul şi experienţa oferă o gamă completă de servicii de excelenţă în managementul de proiect şi relaţii publice.
Creativitate: Căutăm provocări prefesionale, identificăm nevoi de dezvoltare şi realizăm concepte inovatoare pentru a atrage şi păstra clienţii.

Promovarea excelenţei
Promovăm excelenţa deoarece, cu devotament şi încredere asigurăm coerenţă comportamentului nostru profesional.

Dezvoltare intensivă şi extensivă a serviciilor
EURO-LINK CONSULTANTS este rezultatul profesionalismului de care am dat dovadă pentru serviciile clienţilor nostri. Vrem să extindă aria de expertiză şi servicii.
Toate cu un singur scop: de a găsi în noi sprijinul necesar pentru dezvoltarea dumneavoastră.

Dezvoltarea pieţei geografice
Am valorificat conceptul de parteneriat durabil. Este timpul potrivit pentru a promova acest concept, nu numai la nivel naţional.

Ce ne face diferiţi
Misiunea EURO-LINK CONSULTANTS este de a realiza parteneriate durabile bazate pe încredere, pentru a exploata oportunităţile, a creşte eficienţa şi nivelul de dezvoltare ce se reflectă în activitatea de zi cu zi.

Indiferent de complexitate, fiecare decizie poate avea un impact major asupra rezultatelor sale. Oferim expertiză de specialitate pentru a ajuta clientii nostri in anticiparea şi depăşirea provocărilor produse de complexitatea proiectelor. Avantajele competitive ale EURO-LINK CONSULTANTS reies din:

 1. Peste 7 ani de experienţă în managementul de proiect;
 2. Rata succesului a proiectelor finalizate peste 90%;
 3. echipă de consultanti cu pregătire excelentă, care oferă clienţilor noştri  decizii fundamentare numai pe o analiză riguroasă a tuturor factorilor relevanţi;
 4. Expertiză dezvoltată în domeniul infrastructurii, turismului, transportului, patrimoniului cultural, agriculturii, mediului, energiei, apei, educaţiei, sănătăţii, afacerii, TIC, resurse umane, administraţiei şi dezvoltării.
 5. Acces la soluţii integrate, cu o gamă largă de consultanţă de specialitate în cadrul companiei noastre, asigurând gestionarea eficientă a fiecărei etape a unui proiect, în conformitate cu parametrii de calitate, timp şi costuri solicitate de către clienţi;

S.C. Euro-Link Consultants S.R.L. a implementat cu succes o serie de proiecte finanţate din fonduri PHARE şi este implicată în mod activ în implementarea unor proiecte finanţate din Fondul Social European (FSE). Euro-Link Consultants reprezintă partenerul de încredere pentru obţinerea unor servicii de consultanţă la cel mai înalt nivel de performanţă, care operează pe o piata competitivă şi care se angajează la furnizarea de servicii de înaltă calitate.

In continuare vom enumera cateva exemple semnificative din portofoliul de proiecte finalizate şi în curs de implementare în cadrul cărora EURO+LINK CONSULTANTS S.R.L este partener:

 1. „Resursa umană, investiție valoroasă în turismul rural românesc!”, ID 36694
 2. „Pro-Competent! Calificări şi certificări de competenţe pentru o dezvoltare durabilă”, ID 32519
 3. „Dezvoltarea durabilă a resurselor umane pentru turismul rural din România”, ID 54620
 4. „Ocupaţii de calitate în servicii sociale”, ID 55718
 5. „SOMEDIU – Dezvoltarea Capacității Comitetului Sectorial pentru Formare Profesională în domeniul Protecției Mediului în sprijinul îmbunătățirii calității formării profesionale continue din România”, ID 53587
 6. „Reţeaua de economie socială – o premisă pentru integrarea persoanelor cu dizabilităţi pe piaţa muncii”, ID 56705
 7. „RESCUE – Înfiinţarea unei Reţele de Economie Socială destinată integrării profesionale a persoanelor cu dizabilităţi, pornind de la experienţe şi bune practici în Uniunea Europeană”, ID 57994

Echipa

Echipa

Bianca Beatrice Michi – Management de proiect, Antreprenoriat;
Cristina-Nicoleta Vicol – Exprimare culturala;
Georgiana Rus - contabilitate
Gabriela Barticel
Nicoleta Oprescu
Alexandru Neghină - contabilitate
Mimis Vasileios Ravanis
© 2024 EUROLINK. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.